Velkommen til min blog

Det har længe været min hobby at skrive erotiske noveller til min skrivebordsskuffe, indtil jeg fik den ide at sammenfatte dem til en lang historie, hvor du er hovedpersonen på min blog. 
Nogle af disse historier er fri fantasi. Andre er beskrivelser af virkelige begivenheder fra mit sexliv. Hvilke der er hvad, må du selv gætte dig til. Historien er ikke færdig og bliver det formentlig aldrig, men med tiden bliver den forhåbentlig større og mere omfattende og derved også mere interessant at dykke ned i.
Det er i hvert fald mit håb, at du nyder din dukkert.

Ris/Ros og modtages gerne og hvis du ligefrem føler dig inspireret til at skrive et indlæg til en del af historien, der er ufærdig, skal du være mere end velkommen, så vil jeg overveje at offentliggøre den, som en brik i puslespillet.

Kommentarfelterne er med andre ord dine.

Start dit besøg ved at klikke her.

Venlig Hilsen
LD

At betale


Astrid og jeg sidder i en park, i det første morgenlys, og deler en joint, mens vi i stilhed lytter til storbyens begyndende opvågning, af støjende motorlarm. Jeg fantaserer om mad, om at bolle Astrid længe og lidenskabeligt, slikke hendes allerede gennembollede fisse og … Astrid afbryder mine tanker.

- Jeg mødte engang en mand i byen, som jeg lystigt kopulerede med den samme nat i denne her park, lige derovre ved træerne.
Hun inhalerer det sidste af den rusgivende brune cigaret, kaster den på jorden, hvor jeg tramper på den. Hun puster den fede røg ud og, der i min skævvredne verdensperception, bliver til en ekshalering af den sæd hun grådigt slugte for mindre end en time siden. En bevidsthedsudvidende sky af hallucinerende sperm. Min tankerække afbrydes igen af Astrids stemme.
- Det var skønt, men det interessante var, at han efterfølgende fortalte mig, at han var gift, havde børn, og at han gerne ville give mig 1000 kr. for ulejligheden. På den måde fik han renset sin dårlige samvittighed overfor mig, nu når han ikke kunne give mig mere.

- Tog du imod pengene?

- Ja da, og han fik mine trusser og telefonnummer, og da han ringede næste gang gentog seancen sig. Jeg har da også luderfantasier, hvilket du jo selv har set. Eller jeg har i hvert fald nok luderfantasier, til at tænke at 2000 kr., for noget jeg ville have gjort gratis ikke er så dårligt endda. Desværre fik jeg en kæreste efter den anden gang, og måtte afbryde forbindelsen.

Jeg overvejer om jeg har luderfantasier, hvilket ikke tager så lang tid, for det har jeg. Jeg kunne sagtens finde på at spørge en kvinde som alligevel havde tænkt sig, at have sex med mig, om hun ville hjælpe mig med at udleve den. Det ville dog være vigtigt for mig, at hun ville havde gjort det alligevel, for min luderfantasi har intet med virkelighedens ludere at gøre. 1000 kr. ville jeg aldrig gå til luder for, og det har intet at gøre med, at jeg ikke synes at deres erhverv er hæderligt, i orden eller seriøst, det ville bare ikke være min luderfantasi. Flirten, fascinationen og begæret efter kvinden skulle være til stede, før jeg ville forslå en kvinde at købe hendes krop i et tidsrum. Jeg kigger på Astrid og overvejer et forslag, mens hun fortsætter.

- Hvis vi nu antager, at han virkelig ville gå fra mig med ren samvittighed, tænker jeg, at han må lide af en eller af en slags ridderkompleks, hvilket mange mænd gør, tror jeg. Bare fordi jeg spreder benene for dig, betyder det jo ikke at du skal give middag, diamantringe og kjoler. Det er som om, at hvis kvinder knepper, har de fortjent mere end pik. Deres lyst er ikke nok i sig selv, for de giver åbenbart mere end de får. Det er ligesom, at det er synd for den syndige kvinde, hvis hun ikke får villa, Volvo og børn ud af at bolle.

- Jeg tror såmænd ikke kun at det er mænd, der lider af denne opfattelse.

Jeg rejser mig fra bænken.

- Næh, det kan der være noget om.

- Jeg vil gerne give dig 1000 kr. hvis din krop er min resten af denne søndag. [KLIK HER]

- Skal vi gå hjem til mig. [KLIK HER]

På Spil


Jeg kigger hypnotiseret på det vindende kulsorte lem, der tykt, lang og friktionsløst vælter ind i Astrids fisse og kommer sejrigt, velsmurt, glinsende og skinnende tilbage.

Det var en af de efterfester, som ingen i deres drukne tåge kunne erindre, hvordan var startet. Kun at en eller anden var kommet med et forslag om at feste videre, hvilket alle havde syntes var en formidable ide.

Jetoner og kort væltede ned fra bordet, da den store sorte mand i voldsomt, fnysende, staccato gav sig til at kopulere Astrid, der var præmien på bordet. Hun gispede højt, som om al luft blev trykket ud af hende, når det sorte lufttryksbor hårdt og hurtigt huggede sig ind i hendes trofæhul.

De indbudte til efterfesten, denne særlige aften, var HR-Manden i jakkesættet, tømmeren i jeans og stram T-Shirt, den halvlanghårede freelance journalist, præmietyren der kneppede Astrid og så mig. Vi befandt os i journalistens lejlighed, da han boede tættest på, da forslaget om efterfest var blevet vedtaget. Jeg kunne knapt nok huske, hvordan vi havde mødt denne brogede skare. Kun at Astrid var faldet i snak med journalisten, som vidst nok var venner med tømmeren. På et diskotek havde hun danset med afrikaneren, der var i ”Denmark on Business” og af den grund fulgtes med HR-Manden. Deres navne havde jeg enten aldrig fået af vide, eller også var de forduftet i spritdampen.

Journalisten greb om sit erigerede lem, der stak ud fra hans åbne bukser. HR-Manden nærmede sig det rystende runde spisebord fra sin side. Fra gylpen i hans boxershorts, sprang ligeledes han stive stolpe. Begge pikkemændene pegede målrettet mod Astrids åbenstående mund.

Alle havde flirtet med Astrid, der var den eneste kvindelige deltager ved denne improviserede fest. Alle håbede på at blive den særligt udvalgte, der ved nattens ende, lystfuldt ville springe imellem hendes ben. Astrid flirtede pænt med alle, så alle var lige overbevidste om, at de var nattens springer.

Mit hypnotiserede blik skiftede til Astrid store bryster, der kastedes frem og tilbage. I samme øjeblik greb det sorte monster om dem begge med sine anselige hænder og træk i dem, mod sig, så Astrids udspilede præmiefisse sank dybere ned over hans enorme triumfatorlem.

Overraskelsen havde været fuldstændig, da Astrid havde forslået, at vi spillede poker om, hvem der skulle kneppe hende på pokerbordet. Efter et øjeblik stilhed havde jeg våget at spørge.
- Hvordan mener du?
Astrid svarede uden at tøve.
- I satser alle 500 kr., når den første spiller løber tør for penge, kan spilleren med flest penge vælge at kneppe mig, for det beløb han har.
- Kun vinderen, havde jeg forhørt mig, på alles vegne.
- Jeps, havde Astrid svaret nærmest glædesstrålende.

Astrids mund lukkede sig sultent om journalistens pikhoved. Han tog fat i hendes hår og bollede hendes mundfisse, godt hjulpet af de modsatrettede stød fra, den mørke kæmpe. HR-Manden gokkede den af som en rasende, tæt på hende ansigt. Jeg selv var kommet nærmere i håb om at sprøjte, på hendes gyngende bryster, der havde fascineret mig siden vores første møde.

Mens spillet stod på, havde Astrid været flink til at side forskellige steder rundt om bordet og grave deltagernes pikke frem fra deres bukser, og fået dem til at strutte i al deres pragt ved at rose og smagende slikke på dem, som var de smagsprøver i et supermarked.

Den afrikanske alfahan brølede, med hænderne om Astrids hofter, så hun kastedes gispende rundt på bordet, så journalistens pik fløj ud af munden på hende

- Du har den største pik, jeg har fået i min lille liderlige fisse, hikstede Astrid lige før hun hvinede så højt, at jeg er sikker på, at det meste af opgangen ikke gik glip af begivenheden.
- Åh, Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer.
Journalisten sendte sine sædkaskader hen over og ned i Astrids åbne mund. HR-Manden skød på halsen. Tømmeren nød sprøjtende scenen fra sofaen, og jeg sendte min varme sæd i lange tykke stænk over de vældige bryster i lange seje sprøjt, der plaskede ud over dem og efterlod store glinsende søer af min liderlighed.

I stuen hørtes i de næste par minutter kun stønnende stilhed, der blev afbrudt af Astrid, som rejste sig fra bordet, og kiggede ned af sig selv. Med sin pegefinger samlede hun min sperm op fra sine bryster og suttede på fingeren, smaskede anerkendende og blinkede til mig. Ligeledes skrabede hun journalistens og HR-Manden sæd op og slikkede sin finger ren, med en sagte forsikrende mmmlyd om, at hun nød både smag og konsistens. Hun gik langsomt hen til tømmeren og satte sig på knæ foran ham.
- Store piger gør ordentlig rent efter sig, sagde hun til ham, før hun tog rundt om hans slappe pik og suttede grundigt på den. Hun tog den ud af munden, trak forhuden tilbage, sutte glubsk på den igen, så tømmeren udstødte en lyd, der var tættere på smerte end lyst.
- You are one crazy woman, lo afrikaneren, der sad på sin bare røv med bukserne om knæene og pustede op ad stuevæggen.
- Not Crazy, but very horny, replicerede Astrid, da hun rejste sig fra sit rengøringssutteri. Hun begyndte at lede efter sin kjole, som hun havde smidt fra sig, sammen med sin BH og trusser, da hun lagde sig på bordet med spredte ben mod afrikanerne og spurgt ” So do you wanna take your price?.
Med kjolen på, puttede hun trusser, BH og skrabede afrikanerens sedler og mønter, der lå bordet, ned i sin håndtaske.
- Cleaning was not included in the price for you, sagde hun muntert til afrikaneren, der smilende trak på skuldrene.
Hun fandt sine sko, vendt sig i døren til lejligheden og kiggede spørgende på mig.
- Kommer du?

Klart [KLIK HER]
Jeg ringer i morgen [KLIK HER]

SejrJeg er næsten helt sikker på, at Kristian lader mig vinde, for det er ikke første gang jeg skal bolle Cille, mens han "bare" kigger på. 
Han bliver beordret til at slikke Cilles Fisse klar til mig, mens hun sidder i lænestolen med benene spredt og hvilende på hvert sit armlæn. Hun er vild med hele konceptet om den bestemmende hotwife, og jeg bliver beordret til at tage pikken frem, så hun kan nyde synet af den. Jeg lyner ned, og mit allerede benhårde lem springer frem fra gylpen mod Cille i gensynsglæde. 
Fra sin trone, med Kristian arbejdende mellem hendes ben, nikker hun og smiler anerkendende.
- Du skal fylde min røv med dit cremede bollesnot, ligesom du gjorde med Astrid. Hun holder en lille pause, mens hun skubber underlivet frem på stolen.
- Kristian slik mit røvhul.
Cille har altid været vild med at få den røven, og det er ikke første gang hun har brugt ordet bollesnot. Hun har en fetich med at bruge vulgære ord, hvilket altid pirrer mig enormt.
- Kristian? Skal han ikke kaninkneppe min analkusse?
Kristian nikker med tungen mellem hendes baller som han spreder med hænderne og bekræfter. - Mmmjo Cille bestemt.
Cille forlanger altid, at man bruger hendes navn når vi boller hende, endnu en af de ting hun har med ord. Faktisk har jeg det på samme måde. Jeg elsker, når piger bruger mit navn, og fortæller mig, at jeg skal bolle dem hårdt, længe eller meget i deres våde fisse.

Jeg boller Cille i røven på deres seng, mens Kristian kigger på fra siden, siddende på en stol. Efter Kristian havde slikket hende blød, gik indtrængningen let og hurtig.
- Sprøjt mig i skamhullet med din dejlige store pik. Cille stønner, på vej mod orgasmen, som hun fremmaner med sin højre hånd, der hektisk gnubber revnen mellem hendes opsvulmede læber. 
Jeg har travlt, for i det sekund hun kommer, kan hun ikke længere klare at have mig i røven. For når hendes krop rammer klimaks spændes den i orgastiske kramper, og følelsen af en stor pik i røven bliver bare for meget, har hun fortalt mig. For meget af det gode, kunne man sige.
Med et fast greb om hendes hofter, nyder jeg synes af min pik, der forsvinder i Cilles lysebrune anus stramme greb i hurtige og voldsomme ryk.
- Kristian, kan du høre hvordan hans kæmpekugler klasker mod min luderfisse, gisper Cille.
Kristian har taget sin pik frem og gnubber den langsomt, med et sagligt udtryk i øjnene. 
- Det ser rigtig skønt ud Cilleskat.
Stakånder sprøjter jeg op i Cille, få sekunder før hun kommer i et højt langt hvin, der får hende til at kaste sig fremad så min pik, svupper ud af hendes udspillede og gennemkneppede røvul.

Vi ligger på sengen. Kristians pik står stadigvæk stiv og dunkende op af hans mave. Han er holdt op med at onanere, efter Cille beordrede ham til at holde op.
Cille gisper stadigvæk en smule, da hun lægger sig på ryggen og spreder sine baller med hænderne, så vi begge kan se hendes åbne røvhul, som min afleverede hvide sperm siver ud af.

- Nå hvem skal slikke mit røvhul rent for sperm, spørger Cille så, i et dominerende tonefald.  

Det må være Kristians job [KLIK HER]
Im your man [KLIK HER]

ParløbOpkaldet til Cille kaster en invitation til middag af sig. Cille og Kristian er med på det meste, når de ikke har hans børn.
Da jeg ankommer, har Cille skruet sig ned i en casual, men alligevel tætsiddende kjole, der bestemt ikke er valgt på grund af sine tildækkende evner. 
På bare fødder opvarter hun, med lidt opvarmet godt fra i går og rødvin.
- Du kneppede altså Astrid på vores seng i går, siger Kristian pludselig.
Cille har informeret ham efter et telefonopkald til Astrid, som uden tøven havde indrømmet gårdsdagens eskapade. Jeg går til bekendelse. Kristian smiler og Cille har et glimt i øjet. 
Da min lette sult er stillet og rødvinens begyndende klogskab netop er begyndt at simre, erklærer Cille.
- Når du nu vælger at bolle fremmede damer, på vores ægteseng, skal du have en lille straf i aften. 
Jeg har jo indrømmet min skyld, så jeg læner mig tilbage for at høre straffens ordlyd. Cille fortæller, at i aften skal vi spille kort om, hvem der får lov til at bolle hende. Jeg spørger om hun slet ikke foretrækker os begge i hendes våde sultne huller.
- Jo, svare hun, men du skal lære at det har konsekvenser, at knalde mine veninder på min seng. Især en med så store dejlige bryster, siger hun spøgefuldt og fortsætter, for så bliver jeg jaloux.
Kortene kommer frem. Cille siger, at det skal skal spilles poker, og trækker lidt ned i kjolen så hendes små lyserøde brystvorter titter op over kanten, mens hun maler sine læber røde og blinker til mig  som en skøge på en saloon i det vilde vesten, forstiller jeg mig.

SHIT jeg tabte [KLIK HER]
Jeg vandt [KLIK HER]