På Spil


Jeg kigger hypnotiseret på det vindende kulsorte lem, der tykt, lang og friktionsløst vælter ind i Astrids fisse og kommer sejrigt, velsmurt, glinsende og skinnende tilbage.

Det var en af de efterfester, som ingen i deres drukne tåge kunne erindre, hvordan var startet. Kun at en eller anden var kommet med et forslag om at feste videre, hvilket alle havde syntes var en formidable ide.

Jetoner og kort væltede ned fra bordet, da den store sorte mand i voldsomt, fnysende, staccato gav sig til at kopulere Astrid, der var præmien på bordet. Hun gispede højt, som om al luft blev trykket ud af hende, når det sorte lufttryksbor hårdt og hurtigt huggede sig ind i hendes trofæhul.

De indbudte til efterfesten, denne særlige aften, var HR-Manden i jakkesættet, tømmeren i jeans og stram T-Shirt, den halvlanghårede freelance journalist, præmietyren der kneppede Astrid og så mig. Vi befandt os i journalistens lejlighed, da han boede tættest på, da forslaget om efterfest var blevet vedtaget. Jeg kunne knapt nok huske, hvordan vi havde mødt denne brogede skare. Kun at Astrid var faldet i snak med journalisten, som vidst nok var venner med tømmeren. På et diskotek havde hun danset med afrikaneren, der var i ”Denmark on Business” og af den grund fulgtes med HR-Manden. Deres navne havde jeg enten aldrig fået af vide, eller også var de forduftet i spritdampen.

Journalisten greb om sit erigerede lem, der stak ud fra hans åbne bukser. HR-Manden nærmede sig det rystende runde spisebord fra sin side. Fra gylpen i hans boxershorts, sprang ligeledes han stive stolpe. Begge pikkemændene pegede målrettet mod Astrids åbenstående mund.

Alle havde flirtet med Astrid, der var den eneste kvindelige deltager ved denne improviserede fest. Alle håbede på at blive den særligt udvalgte, der ved nattens ende, lystfuldt ville springe imellem hendes ben. Astrid flirtede pænt med alle, så alle var lige overbevidste om, at de var nattens springer.

Mit hypnotiserede blik skiftede til Astrid store bryster, der kastedes frem og tilbage. I samme øjeblik greb det sorte monster om dem begge med sine anselige hænder og træk i dem, mod sig, så Astrids udspilede præmiefisse sank dybere ned over hans enorme triumfatorlem.

Overraskelsen havde været fuldstændig, da Astrid havde forslået, at vi spillede poker om, hvem der skulle kneppe hende på pokerbordet. Efter et øjeblik stilhed havde jeg våget at spørge.
- Hvordan mener du?
Astrid svarede uden at tøve.
- I satser alle 500 kr., når den første spiller løber tør for penge, kan spilleren med flest penge vælge at kneppe mig, for det beløb han har.
- Kun vinderen, havde jeg forhørt mig, på alles vegne.
- Jeps, havde Astrid svaret nærmest glædesstrålende.

Astrids mund lukkede sig sultent om journalistens pikhoved. Han tog fat i hendes hår og bollede hendes mundfisse, godt hjulpet af de modsatrettede stød fra, den mørke kæmpe. HR-Manden gokkede den af som en rasende, tæt på hende ansigt. Jeg selv var kommet nærmere i håb om at sprøjte, på hendes gyngende bryster, der havde fascineret mig siden vores første møde.

Mens spillet stod på, havde Astrid været flink til at side forskellige steder rundt om bordet og grave deltagernes pikke frem fra deres bukser, og fået dem til at strutte i al deres pragt ved at rose og smagende slikke på dem, som var de smagsprøver i et supermarked.

Den afrikanske alfahan brølede, med hænderne om Astrids hofter, så hun kastedes gispende rundt på bordet, så journalistens pik fløj ud af munden på hende

- Du har den største pik, jeg har fået i min lille liderlige fisse, hikstede Astrid lige før hun hvinede så højt, at jeg er sikker på, at det meste af opgangen ikke gik glip af begivenheden.
- Åh, Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer.
Journalisten sendte sine sædkaskader hen over og ned i Astrids åbne mund. HR-Manden skød på halsen. Tømmeren nød sprøjtende scenen fra sofaen, og jeg sendte min varme sæd i lange tykke stænk over de vældige bryster i lange seje sprøjt, der plaskede ud over dem og efterlod store glinsende søer af min liderlighed.

I stuen hørtes i de næste par minutter kun stønnende stilhed, der blev afbrudt af Astrid, som rejste sig fra bordet, og kiggede ned af sig selv. Med sin pegefinger samlede hun min sperm op fra sine bryster og suttede på fingeren, smaskede anerkendende og blinkede til mig. Ligeledes skrabede hun journalistens og HR-Manden sæd op og slikkede sin finger ren, med en sagte forsikrende mmmlyd om, at hun nød både smag og konsistens. Hun gik langsomt hen til tømmeren og satte sig på knæ foran ham.
- Store piger gør ordentlig rent efter sig, sagde hun til ham, før hun tog rundt om hans slappe pik og suttede grundigt på den. Hun tog den ud af munden, trak forhuden tilbage, sutte glubsk på den igen, så tømmeren udstødte en lyd, der var tættere på smerte end lyst.
- You are one crazy woman, lo afrikaneren, der sad på sin bare røv med bukserne om knæene og pustede op ad stuevæggen.
- Not Crazy, but very horny, replicerede Astrid, da hun rejste sig fra sit rengøringssutteri. Hun begyndte at lede efter sin kjole, som hun havde smidt fra sig, sammen med sin BH og trusser, da hun lagde sig på bordet med spredte ben mod afrikanerne og spurgt ” So do you wanna take your price?.
Med kjolen på, puttede hun trusser, BH og skrabede afrikanerens sedler og mønter, der lå bordet, ned i sin håndtaske.
- Cleaning was not included in the price for you, sagde hun muntert til afrikaneren, der smilende trak på skuldrene.
Hun fandt sine sko, vendt sig i døren til lejligheden og kiggede spørgende på mig.
- Kommer du?

Klart [KLIK HER]
Jeg ringer i morgen [KLIK HER]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar