At sutte min sjælFornyligt læste jeg i en selvhjælpsbog om parforhold, at mænd der får suttet pik af deres partner bliver mere kærlige og omsorgsfulde. For når partneren sutter pik, svarer det til, at hun tager hans sjæl i munden og er kærlig og omsorgsfuld ved den. Jeg skal ikke kunne sige, om ovenstående altid er effekten af et blowjob, men det er nok sjældent et minus for parforholdet, når hun pludseligt og uden varsel kaster sig over lynlåsen, for med stor iver at hive den frem og slikke sjælen stor. Bogens billede af piksutning som sjæleomsorg tiltalte mig dog så meget, at jeg fik lyst til at genopleve og nedskrive nogle af de mange sjæleafsutninger, jeg har fået, med bogens perspektiv for øje.  
I samme bog står der, at det er sjældent, en mand slapper så meget af, at han kan komme i munden på kvinden, når hun sjælesutter. Det har jeg nu altid forstillet mig langt fra gælder alle mænd, og især ikke unge mænd, men for mig har det altid været sandheden. Jeg prøver, men af en eller anden grund, er det svært for mig at være den passive part i sengen. Derfor virker det også bedst, hvis jeg kører bil, eller på anden måde kun vanskeligt kan foretage mig andet end at nyde, som f. eks. hvis jeg er bundet eller det forgår et offentligt sted, hvor det er for risikabelt at kneppe. Engang lovede jeg alle mine kærester, at jeg ville gifte mig med dem, hvis de egenhændigt kunne få mig til at komme med og i munden på dem, hvilket førte til mange lykkelige sjælestunder. Det lykkedes for de fleste, men jeg er dog ikke gift endnu. Jeg ved godt, at man skal holde hvad man lover, men det var naturligvis ikke det, som min lille præmiehistorie drejede sig om. Det var blot en sjov måde, at lege med det, jeg forstillede mig var min manglende evne til at værdsætte en kærlig behandling af min sjæl. Der var dog en kvinde, en elskerinde jeg havde for nogle år siden, der af en eller anden grund var en mester i at få mig til at komme. Jeg kunne have onaneret 2 gange samme dag, haft sex med min kæreste (læs: åbent parforhold) og derfor tænke, at der ikke var en snebolds chance i helvede for, at elskerinden samme aften kunne få mig til at komme med munden, men det slog aldrig fejl. Jeg skal ikke kunne sige, om det var situationen der gjorde udslaget, for det var første gange jeg prøvede at have en elskerinde, som jeg havde en virkelig god kinky kemi med, eller om hun virkelig havde et stort talent for at tømme sjæle. Hun fortalte mig, at hun ofte suttede på mænd, som hun havde haft en god flirt med, og jeg husker at hun gjorde et intenst sugende tungearbejde omkring sjælens hoved. Så alt i alt var det måske bare den vildskab og fuldstændigt åbenbare store lyst hun gjorde det med, som fik sjælen til værdsættende at sprøjte.
Jeg erindrer i den forbindelse også de mindre succesfulde sjælesugninger, med piger, der indledningsvis med stor forsigtighed gik til opgaven uden den store sjælelige svulmende effekt. Det havde nok noget at gøre med, at min sjæl gerne ville begæres lige så voldsomt, som jeg begærer hende, og følte jeg ikke hendes voldsomme begær, voksede sjælen naturligvis heller ikke. Disse piger var naturligvis bare forsigtige, med udgangspunkt i tidligere erfaringer eller manglende erfaringer, og der skulle som regel ikke mere til end en kærlig instruktion om at gå crazy, før sjælen blomstrede.  Det betyder dog langtfra, at det altid skal være vildt med tænder, langt nede i halsen og det hele. For nogen gange er sjælen simpelthen for følsom og tyndslidt efter en lang dag med sex, eller også er situationen ikke til vildskab. I sofaen, foran fjernsynet med hendes hoved i skødet, må det gerne være langsomt eftertænksomt gumlende – en slags hyggegennemtygning af sjælen - eller når hun gør det, fordi hun vil kneppes uden anden indledning, end at det er hendes mål. Hvis hun derfor pludselig er gået ned på knæ, for selv at sørger for at værktøjet er i orden, før det tages i brug, har sjælen som regel også lige brug for at komme i stemning til det temaskifte der pludselig er sket, så her må det godt være lidt langsomt oparbejdede, så sjælen ikke bliver chokeret over den voldsomhed, den pludselig selv skal præstere. Alt i alt bliver sjælesutning nok bedre, jo bedre man kender hinanden.
En af mine kærester havde en periode, hvor hun ikke vidste noget bedre end at blive kneppet i munden, og hun ville utroligt gerne have den langt ned i halsen. Allerbedst blev det, hvis jeg også aflevere en ladning sperm med sjælen i bund så og sige. Det lykkedes dog kun en gang, men vi havde mange gode forsøg. På et tidspunkt skrev hun i en sms, hvor hun også beordrede mig til at kneppe hende i munden, så snart jeg kom hjem, at hun ikke vidste, hvorfor hun var så vild med mundknepperiet, men at det var som om hun havde fundet en måde, hvor hun på det nærmeste kom, når jeg var helt nede i halsen på hende. Måske er det det man skal gøre, når man hænger hinanden langt ud af halsen i parforholdet, altså proppe sjælen tilbage så langt ned i halsen på hinanden, som man kan – i hvert fald i overført betydning.    
For når der ikke bliver suttet sjæl, har det også konsekvenser. Engang var Love og jeg endt i et brusebad med et andet par, efter en lang aften fyld med vin og nøgenbadning, hvortil vi nu var kommet til partnerbyttet, uden at dette var planlagt, da aftenen startede (det er altid sjovest, når det sker på den måde synes jeg). Der havde dog været sværmet meget omkring det tema i et par år, med det par. Jeg vidste imidlertid, at denne kvinde ikke var særlig begejstret for at sutte sjæl. Som jeg forstod det havde det noget at gøre med tis og bakterieforskrækkelse. Men for det første forgik alting mere eller mindre under en løbende bruser, og for det andet er der ingen bakterier eller tis på min sjæl som kvinden i den situation ikke i begærets navn efter sjælelig storhed ikke burde kunne overkomme, hvis man ellers ville have en noget fordrukken mand til at præstere sjæleligt. Derfor blev det heller ikke til sex i traditionel forstand mellem mig og hende. Jeg slikkede hende og vi kyssede, ragede og pillede, så det var en lyst, men ingen penetration. Jeg skal naturligvis ikke kunne sige om det nogensinde, ville kunne havde ladet sig gøre efter de rigelige mængder alkohol jeg havde indtaget, da jeg både har drukket mindre, hvor det ikke har kunnet lade sig gøre og mere, hvor det har. Pointen er dog, at jeg allerede før vi begyndte, vidste at jeg ikke ville blive begæret som jeg plejede, og derfor var situationen allerede skævvredet, akavet eller i hvert fald ikke noget jeg havde kendt til før. For hun var den første kvinde, jeg har mødt, der havde det sådan, og så blev jeg den erfaring rigere, selvom jeg nu udmærket godt vidste, at jeg ikke kunne forstille mig at have et seksuelt forhold til nogen, der ikke kan lide at lukke munden omkring sjælen.
Love har altid været glad for at sutte på min sjæl, og jeg har selvsagt også set hende sutte på andres sjæle. Engang havde Love og jeg inviteret en ven med i sengen, hvis sjæl Love grundigt fik suttet på, mens jeg tog mig af hendes fisse. Jeg blev meget liderlig, men samtidig måtte jeg koncentrere mig, for ikke at lade jalousiens dæmoner komme for tæt på. Jeg tror det kom lidt bag på mig, hvor meget det betød, at hun var kærlig og omsorgsfuld overfor en anden mands sjæl, som hun også i fuldstændig rimelig kådhed fortalte, at hun elskede at sutte på. Love og vores ven testede endda også min coolnessfaktor, mens der var en kort pause i de hedeste aktiviteter. Love lå og hyggeguffede ham, hvorpå han pludseligt kiggede på mig og spurgte, hvordan jeg havde det med, at min kæreste lå og suttede den af på ham og tydeligvis var så glad for det, mens Love kiggede skælmsk på mig og suttede lidt ekstra ivrigt på ham. Jeg svarede, at jeg var glad for at have en kæreste, der gerne delte ud af sutteriet. Denne lille test kunne de naturligvis kun tillade sig, fordi vi kendte hinanden godt, og fordi det var mig der hele aftenen havde taget initiativet til, at vi skulle knalde. Selvom jeg ikke blev dybt påvirket af spørgsmålet, kunne jeg alligevel mærke jalousiens dæmoner røre på sig derude i mørket, hvor de hørte hjemme, men tættere på kom de ikke. Vores ven spurgte senere om han måtte tømme sin sjæl ned i munden på Love, hvilket hun tillod. Jeg kiggede på og mærkede endnu engang, hvordan mørkets kræfter rumsterede i det hensiddes, også selvom jeg allerede var kommet en gang i ansigtet på hende. Dengang forstod jeg naturligvis ikke tingene som et spørgsmål om sjæl, eller som om hun havde slugt en anden mands sjæl, men billedet er passende. For det korte af det lange blev, at jeg inden natten var omme havde sprøjtet min sjæl ned i halsen på Love 3-4 gange, i hvert fald flere gange end vennen. Jeg husker, at jeg på et tidspunkt vågnede, mens de andre to sov, så brændende af liderlig efter at få hende til at sluge, at jeg omgående kravlede op på Love og begyndte at kneppe hende indtil jeg var ved at komme, hvorefter trak mig ud og beordrede den søvndrukne Love til at åbne munden, igen, og sluge.
Som sagt har jeg ikke altid sat lighedstegn mellem pik og sjæl, men med dette billede fra en ellers banal bog om parforhold, må jeg nok indrømme, at efter nærmere eftertanke er det et meget sandt billede på hvad et blowjob er, for mig. Min sjæl er fyldt med billeder af dem, der har rørt den og naturligvis dem der ikke ville: Hende der lige kom op, mens hun ventede på bussen og suttede den af på mig, bøssen der lod mig forstå at han godt vidste, hvordan det var at være fuld, da han jo også var en mand før han satte sig på knæ og legede min piksuttende slavedreng, hende som jeg har en evig indre video af med en stor klat sjæl dinglende fra overlæben, på badebroen ud til badeanstalten i Malmø i månelys, bag ved nogle sofaer på diskoteket, Love der vækkede mig og sagde at hun havde lavet morgenmad, men manglede lidt fløde til kaffen, på den næsten tomme pub, i bussen på vej hjem fra gymnasiet, på togstationen, på restepladsen, kollegaen der gjorde det i et kælderrum på arbejdet og samme der tog med hjem og gjorde det igen efter en hed smsudveksling og hende der suttede sig eget blod af for at rejse den igen. Alle har de rørt min sjæl nok til aldrig at blive glemt, og det er der masser af andre der også har uden at, de nogensinde har været i nærheden af at give mig et blowjob, men ingen af dem med så farverige billeder af illustreret erindring. Og jeg ville egentlig gerne takke dem, hvis det ikke i mange situationer ville være totalt upassende, for et eller andet sted har de med en meget simpel indsats gjort mig meget liderligt lykkeligere.
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar